DGFT Emplois

Vous désirez renforcer notre équipe ?

FUNCTIEOMSCHRIJVING:
De binnenkomende offerteaanvragen worden professioneel door u behandeld en beantwoord. – U bezoekt de werven – waar u de nodige informatie vergaart. – U bent als bouwkundig ingenieur het aanspreekpunt en adviseur voor klanten. In nauwe samenwerking met onze project- en werfleiding werkt u de offertes technisch en financieel uit. – U stelt zich adviserend op met betrekking tot de noden van klanten en u volgt de lopende offertes op en bespreekt samen met de klant de verdere details. – U gaat eveneens op zoek naar potentiële opdrachtgevers bij ontwerpers, aannemers en bouwheren.

PROFIEL
U bent industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde. Ervaring is een troef, maar niet noodzakelijk. – U bent dynamisch, gedreven en loyaal. – Dankzij uw technisch inzicht en relationele vaardigheden evolueert u snel in het commerciële gebeuren, na een gepaste inwerk-en opleidingsperiode. – U heeft kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

AANBOD
U komt terecht in een jong bedrijf met toekomstperspectieven met ruimte voor jong talent en initiatief. Permanente vorming wordt aangeboden, samen met een aantrekkelijk salaris en in een later stadium een bedrijfswagen.
DGFT is een bedrijf actief in de funderingswereld, gespecialiseerd in paalfunderingen, hei- en boorwerken, beschoeiingen, grondankers, onderschoeiings- technieken, keerwanden en damwanden.

INTERESSE?
Stuur uw sollicitatiebrief en recente CV per post naar:
DGFT
Heirweg 103
9270 Laarne
of per mail naar: boekhouding@dgft.be